Nieuws

Vanaf woensdag 9 september start seizoen 2020-2021, een bruisend nieuw jaar vol activiteiten!

Ben je nog geen Singing Star maar wel nieuwsgierig of jij met ons het podium op wilt? Je bent welkom voor een kijkje tijdens een proefles. Aanmelden kan via:  https://www.singingstars.nl/aanmelden/

 

Lesrooster seizoen 2020-2021
Bekijk hier het lesrooster van het nieuwe seizoen. Staat er bij de les waar je naar zoekt vol? Geen probleem, meld je aan voor een proefles en je krijgt bericht zodra er plek is.

Lesrooster Singing Stars 2020-2021.2

 

Protocol corona
Bij de opstart van het seizoen kunnen wij natuurlijk niet langs het feit gaan dat er nieuwe regels zijn. Regels die genomen moeten worden om op een verantwoorde manier les te kunnen geven ten tijde van corona.

Het protocol dat bij ons vanaf 1 juni is ingezet is aangepast aan de huidige situatie. Wij volgen hierin het protocol en de hierin beschreven richtlijnen van de  “Protocol Sector Cultuureducatie en- participatie”.

Alle spelregels staan hierin vermeld. Wij gaan ervan uit dat u deze goed doorneemt en de regels uit zal voeren. Samen komen wij er wel!

Wat fijn is, is dat wij met de leerlingen t/m 12 jaar mogen zingen, dansen en acteren zowel binnen als buiten  zonder  afstand te houden. Leerlingen vanaf 13 jaar mogen zingen, dansen en acteren met elkaar binnen en buiten. maar moeten afstand tot de docent houden. Het zingen zal waar kan gebeuren in zigzagformatie.
Vanaf 18 jaar houden wij afstand tot iedereen en zingen zij alleen in zigzag op afstand.  Uiteraard blijven wij alle ontwikkelingen wel volgen, maar wij hopen dat dit het hele seizoen kan blijven gelden.