Nieuws

14 december 2020
Aangescherpte maatregelen
Gezien de aangescherpte maatregelen moeten wij helaas de deuren tijdelijk sluiten. Nieuws dat wij niet graag willen delen, maar er is geen andere keuze. Woensdag sluiten de deuren welke zonder tegenbericht op woensdag 20 januari weer opengaan in de vorm waarin wij het nu gewend zijn.
Onze docenten kijken natuurlijk weer naar mogelijkheden om online de leerlingen te verwennen met filmpjes/les en inspiratie. Voor nu wensen wij iedereen toch fijne feestdagen toe in deze bijzondere tijd en vooral een heel gezond nieuwjaar!

 
14 november 2020
‘Zie daar meert de stoomboot uit Spanje weer aan!’
Speciaal voor de intocht van Sinterklaas hebben 3 Voorhoutse verenigingen de krachten gebundeld om een nieuwe versie van ‘Zie ginds komt de stoomboot’ op te nemen. Cultuur Verheft (tekst), St. Cecilia (muziek), Singing Stars (zang pietjes). Dank aan alle Pietjes die zo enthousiast hebben gezongen en gedanst en een fijne Sinterklaastijd!

 

3 november 2020
Aanpassingen i.v.m. extra maatregelen kabinet
De extra maatregelen die vanavond door het kabinet zijn afgekondigd i.v.m. Corona hebben ook gevolgen voor onze Singing Stars groepen 3 en 4. Per direct zullen de fysieke lessen voor de middelbare scholieren  geen  doorgang vinden. In ieder geval tot en met woensdag 18 november. Daarna zullen we bekijken of het verantwoord is te versoepelen.

Maar niet getreurd; Mieke zal Singing Stars groep 3 online les geven komende 3 weken. Per app ontvangen de leerlingen hiervoor van Mieke de tijd en link om in te loggen.
Ook Déwy zal een online programma met groep 4 starten. Via de groepsapp zal hij hen hiervoor de tijd en link doorgeven.
Het wordt dus weer even anders, maar zeker even heerlijk ontspannen met de Singing Stars!

Voor de goede orde melden we dat de lessen voor de Mini Stars en Singing Stars 1 en 2 wel door zullen gaan. Met aangepaste lestijden zodat er tussen de verschillende groepen een kwartier tijd is voor de wissel.

Woensdag 4 t/m 18 november
Woensdag = Mini Stars = 16.15 tot 17.00 uur (normale tijd) – Singing Stars = 17.15 tot 18.15 uur – Topklas = 17.30 tot 18.15 uur  (normale tijd) – Singing Stars 2 = 18.30 tot 19.30 uur (normale tijd).

Vrijdag 6 t/m 20 november
Vrijdag = Mini Stars = 15.15 tot 16.00 uur – Singing Stars 1 = 16.15 tot 17.15 uur (normale tijd) – Singing Stars 2 = 17.30 tot 18.30 uur
We hopen dat alle maatregelen een positieve bijdrage leveren aan het onder controle krijgen van het Corona virus. Zodat we eind november alle lessen weer fysiek kunnen geven.
Voor nu wensen wij iedereen veel gezondheid toe! Kortom, tot snel…online en/of per mail…

 

Lesrooster seizoen 2020-2021
Bekijk hier het lesrooster van het nieuwe seizoen. Staat er bij de les waar je naar zoekt vol? Geen probleem, meld je aan voor een proefles en je krijgt bericht zodra er plek is.

Lesrooster Singing Stars 2020-2021.2

 

Protocol corona