Mini Stars

Vrolijke, herkenbare muziek en een energieke juf brengen de Mini Stars lessen naar een feestelijk hoogtepunt van de week. Kleine podiumbeesten, nieuwsgierige kleuters en vrolijke dansertjes worden uitgedaagd om te dansen, zingen en springen!

Muziek is de leidraad bij de Mini Stars. De liedjes nemen de kinderen mee naar een fantasiewereld waarin alles mogelijk is. De stem wordt verkend, de motorische ontwikkeling aangesproken en het inlevingsvermogen vergroot. Zo wordt er zelfvertrouwen opgebouwd en op spelenderwijs een basis gelegd voor een eerste theaterervaring, het meespelen in een musical.

Toevoeging:
De Mini Stars spelen ieder seizoen mee in de eindvoorstelling van de Singing Stars. Een echt theater opent haar deuren voor alle leden en vult zich een weekend lang met vrolijk gezang en de Mini Stars zijn welkom! Zo krijgen zij een eerste theaterervaring die zij hun leven lang niet meer zullen vergeten!

Leeftijd:
Groep 1 en 2

Lestijden:
Kijk voor het actuele rooster op het rooster. Staat er dat de groep vol is? Geen probleem! Meld uw kind aan voor de wachtlijst en u krijgt bericht zodra er een plekje vrij is: Lesrooster Singing Stars 2021-2022

Locatie:
Gymzaal aan de Bonekruidstraat (Emmaus school) in Voorhout (woensdag)
Speleweij aan de Breughelhof 8 in Voorhout (vrijdag)

Benodigdheden:
* A4 multomap
* Kleding waarin je makkelijk kunt bewegen
* Basis kledingset in zwart en wit voor voorstellingen bestaande uit legging, shirt met lange mouwen, dansschoenen

Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van de Mini Stars (link)