Singing Stars 2

Een uitdagende les voor jongens en meiden vanaf groep 6! De piano staat klaar om in te zingen, de opdrachten liggen klaar voor uitdagende toneelopdrachten en er klinkt lekkere muziek om los te komen. Engelstalige muziek, meerstemmigheid, tekstinterpretatie en choreografie staan op de agenda.

Het samen met leeftijdsgenoten toewerken naar een presentatie of voorstelling kan niet alleen heel leuk zijn, maar ook heel leerzaam. De docenten staan voor een positieve leeromgeving. Zo staan het hebben van respect voor elkaar, het verkennen van de talenten en eigen grenzen ook centraal in de les. Waar jouw plekje op het podium straks ook is, iedereen maakt onderdeel uit van de groep en zorgt voor een gaaf totaalbeeld.

Toevoeging:
De Singing Stars 2 spelen ieder seizoen mee in een musical in een theater. Een ervaring voor het leven! Heeft uw kind behoefte aan een verrijking naast deze les? Kijk eens naar de mogelijkheid om privé zangles af te nemen of om deel te nemen aan het keuzevak “Topklas” voorafgaand of aansluitend op deze les.

Leeftijd:
Groep 6 t/m 8

Lestijden:
Kijk voor het actuele rooster op het rooster. Staat er dat de groep vol is? Geen probleem! Meld uw kind aan voor de wachtlijst en u krijgt bericht zodra er een plekje vrij is: Lesrooster Singing Stars 2021-2022

Locatie:
Speleweij aan de Breughelhof 8 in Voorhout

Benodigdheden:
* A4 multomap
* Kleding waarin je makkelijk kunt bewegen
* Basis kledingset in zwart en wit voor voorstellingen bestaande uit legging, shirt met lange mouwen, dansschoenen

Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van de Singing Stars (link)