Singing Stars 1

Bij de Singing Stars 1 leren de “Singing Stars” de basis zangtechnieken en het hebben van veel plezier in het zingen. Het muzikale gehoor en zelfvertrouwen groeien per repetitie! Heeft uw kind nog moeite met lezen? Zingen is dé manier om groei te stimuleren.

Naast het zingen komen de toneel en dans vaardigheden aan bod, waardoor de kinderen zich allround gaan ontwikkelen! De docentes zijn ondernemende dames in het theater vak, altijd op zoek naar nieuw materiaal dat de leerlingen boven zichzelf doet uitstijgen.

Toevoeging:
De Singing Stars spelen ieder seizoen mee in een musical in een theater. Een ervaring voor het leven! Heeft uw kind behoefte aan een verrijking naast deze les? Kijk eens naar de mogelijkheid om privé zangles af te nemen of om deel te nemen aan het keuzevak “Topklas” voorafgaand of aansluitend op deze les.

Leeftijd:
Groep 3 t/m 5

Lestijden:
Kijk voor het actuele rooster op het rooster. Staat er dat de groep vol is? Geen probleem! Meld uw kind aan voor de wachtlijst en u krijgt bericht zodra er een plekje vrij is: Lesrooster Singing Stars 2021-2022

Locatie:
Speleweij aan de Breughelhof 8 in Voorhout

Benodigdheden:
* A4 multomap
* Kleding waarin je makkelijk kunt bewegen
* Basis kledingset in zwart en wit voor voorstellingen bestaande uit legging, shirt met lange mouwen, dansschoenen

Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van de Singing Stars (link)