Stichting Singing Stars

Een plek waar iedereen welkom is om de wondere wereld van theater te ontdekken. Zing, dans en acteer mee en ontdek jouw talent!

Gedreven docenten, talloze vrijwilligers en veel leermomenten zorgen ervoor dat de Singing Stars een plek is waar kinderen vanaf 2 jaar welkom zijn om te leren en te stralen!

Niet alleen de lessen, maar zeker ook het groepsgevoel staat bij ons hoog in het vaandel. Respect hebben voor elkaar, leren van elkaar en vooral veel plezier hebben met elkaar zorgt voor verbondenheid. Samen werken naar een mooi resultaat waarin ieder kind kan stralen op zijn of haar eigen niveau. Dat is een hobby uitoefenen met extra’s!

Door de doorlopende leerlijn kan ieder kind zijn eigen talent ontwikkelen op zijn of haar tempo. Kinderen kunnen doorgroeien naar diverse leeftijd en selectiegroepen plus uitbreidingslessen kiezen zoals de Topklas. De basislessen zijn ingedeeld op leeftijd, maar het docententeam bekijkt altijd of de leerling nog genoeg uitgedaagd kan worden binnen de basis les of eerder kan doorstromen.

Benieuwd naar informatie over een bepaalde groep? Klik rechts op de button ->
of klik hier op de link van de groep: Mini Stars (groep 1 en 2)Singing Stars 1 (groep 3, 4 en 5)Singing Stars 2 (groep 6, 7 en 8)Singing Stars 3 (Middelbare scholieren)

Heeft u thuis een kind die wil stralen bij ons? Meld hem of haar aan voor een proefles en wellicht zien wij elkaar snel (link). Tot dan!

Bekijk hier het lesrooster van seizoen 2020-2021:
Lesrooster Singing Stars 2020-2021.2

Mini Stars
groep 1 en 2

Singing Stars 1
groep 3, 4 en 5

Singing stars 2
groep 6, 7 en 8

Singing stars 3
middelbare scholieren

Singing stars 4
selectie