Little Stars

“Little Stars…een wekelijks cadeautje voor jou en je peuter!”

Plezier, verwondering en ontwikkeling

Een peuteractiviteit vol uitdaging! De verhalenkoffer daagt uw kind uit om samen met de juf in zijn of haar fantasiewereld te duiken en lekker te bewegen. Muziek is dé leidraad bij de Little Stars! Door middel van muziek en eenvoudige bewegingsopdrachten ontdekt uw kind zijn eigen lichaam, de ruimte om zich heen en het ervaren van emoties. Zo beleven zij samen de grootste avonturen!

Wilt u de activiteit samen met uw kind beleven en er een echt ouder-kind moment van maken? Dat kan! Samen starten wij de les op en dansen wij de les uit.

Óf wilt u uw kind lekker met de juf laten dansen en vanuit de zithoek met een kopje koffie de les volgen? Ook dat is mogelijk en raden wij zeker aan indien uw kind zelfstandig aan de les kan deelnemen (vanaf 3 jaar).

Daarnaast is de activiteit ook zeer geschikt voor opa’s en oma’s die tijdens hun “oppasochtend” hun kleinkind iets willen aanbieden waar zij nog lang plezier van zullen hebben. Terwijl de peuter lekker door de gymzaal huppelt kijkt opa/oma mee vanuit de zithoek met een lekker kopje koffie. Een afsluitend dansje samen zorgt voor een samenspel waar opa/oma en kind van genieten!

SEIZOEN 2021 – 2022

Little Stars
Maandag 6 september t/m 11 oktober
10.15 – 11.00 uur
Voorhout
Aanmelden: singingstars@live.nl