Stichting Singing Stars

Een plek waar al 15 jaar kinderen welkom zijn om op een laagdrempelige manier, professionele lessen te volgen in zang, dans en drama.

Een doorlopende leerlijn, gedreven docenten, talloze vrijwilligers en veel leermomenten zorgen ervoor dat musicalvereniging Singing Stars een plek is geworden waar kinderen vanaf 4 jaar welkom zijn en vaak jaren lessen blijven volgen.

Niet alleen de lessen, maar zeker ook het groepsgevoel staat bij ons hoog in het vaandel. Respect hebben voor elkaar, leren van elkaar en vooral veel plezier hebben met elkaar zorgt voor verbondenheid. Samen werken naar een mooi resultaat waarin ieder kind kan stralen op zijn of haar eigen niveau. Dat is een hobby uitoefenen met extra’s!

Dat het vaak niet bij een hobby blijft, blijkt uit het aantal leerlingen die als vervolg op de lessen aan de slag gaan bij MBO en HBO musicalopleidingen en later te zien zijn in het werkveld. Dat is de bekroning op ons werk.

Heeft u thuis een kind die wil stralen bij ons? Meld hem of haar aan voor een proefles en wellicht zien wij elkaar snel. Tot dan!

Mieke Kortekaas
Voorzitter stichting Singing Stars