Stichting Singing Stars

Een plek waar iedereen welkom is om de wondere wereld van theater te ontdekken. Zing, dans en acteer mee en ontdek jouw talent!

Gedreven docenten, talloze vrijwilligers en veel leermomenten zorgen ervoor dat kinderen vanaf 2 jaar bij de Singing Stars kunnen leren én stralen als zij zingen, dansen en acteren!

Door de doorlopende leerlijn kan ieder kind zijn of haar talent ontwikkelen op eigen tempo. Leerlingen kunnen doorgroeien naar diverse leeftijds- en selectiegroepen plús uitbreidingslessen kiezen zoals de Topklas.

Niet alleen het zingen, dansen en acteren wordt onder de loep genomen, ook het groepsgevoel staat bij ons hoog in het vaandel. Respect hebben voor elkaar, leren van elkaar en vooral veel plezier hebben met elkaar zorgt voor verbondenheid. Samen werken naar een mooi resultaat waarin ieder kind kan stralen op zijn of haar eigen niveau. Dat is een hobby uitoefenen met extra’s!

Heeft u thuis een kind die wil stralen bij ons? Meld hem of haar aan voor een proefles en wellicht zien wij elkaar snel (link). Tot dan!