Workshops op school!

Een projectweek in het vooruitzicht? Inspiratie nodig voor kerst of de Nationale Voorleesdagen? Of de afscheid van een juf of meester op een ludieke manier vieren met de hele school? Wij staan voor u klaar!

Culturele lessen die voor ieder kind toegankelijk zijn, daar zet stichting Singing Stars zich sinds 2002 voor in. Na schooltijd doen wij dit door wekelijks meer dan 140 leerlingen in de gemeente Teylingen in contact te laten komen met zang, dans en drama.

Respect hebben voor elkaar, leren van elkaar en vooral veel plezier hebben met elkaar zorgt voor verbondenheid. Samen werken naar een mooi resultaat waarin ieder kind kan stralen op zijn of haar eigen niveau. Dat zijn lessen met extra’s!

Onder schooltijd mogen wij werken op de leukste basisscholen van de regio! Of het nu gaat om een zangworkshop aan groep 8, zodat zij de musical nog muzikaler kunnen laten klinken tot aan een fantasierijke bewegingsles voor de kleuters aan de hand van de verhalenkoffer…

Wat is er mogelijk voor de basisschool? Van alles!

Wij maken op maat een workshop reeks met desgewenst een afsluiting of voorstelling voor de ouders. Samen met de school kijken wij naar de wensen en mogelijkheden. Onze inspiratiebox puilt uit!

Stichting de Combibrug is binnen Teylingen onze culturele partner. Heeft u nog culturele uren die u via hen kunt inzetten? Dan regelt stichting de Combibrug de kosten. Maar ook als u geen uren meer heeft staan wij voor u klaar om alle kinderen kans te geven om de magie van theater te beleven!

Neem contact op via singingstars@live.nl voor alle mogelijkheden. Graag tot ziens!