Een uitdagende les voor jongens en meiden vanaf groep 7! De piano staat klaar om in te zingen, de opdrachten liggen klaar voor uitdagende toneelopdrachten en er klinkt lekkere muziek om los te komen. Engelstalige muziek, meerstemmigheid, tekstinterpretatie en choreografie staan op de agenda!

Het samen met leeftijdsgenoten toewerken naar een presentatie of voorstelling kan niet alleen heel leuk zijn, maar ook heel leerzaam. De docenten staan voor een positieve leeromgeving. Zo staan het hebben van respect voor elkaar, het verkennen van de talenten en eigen grenzen ook centraal in de les. Waar jouw plekje op het podium straks ook is, iedereen maakt onderdeel uit van de groep en zorgt voor een gaaf totaalbeeld.

Toevoeging:
De Singing Stars 2 spelen ieder seizoen mee in een musical in een theater. Een ervaring voor het leven! Heeft uw kind behoefte aan een verrijking naast deze les? Kijk eens naar de mogelijkheid om privé zangles af te nemen of om deel te nemen aan het keuzevak “Topklas” voorafgaand of aansluitend op deze les.

Leeftijd:
Vanaf groep 7

Tijd:
Woensdag 18.30 – 19.30 uur
Vrijdag 18.30 – 19.30 uur
* Dit zijn de lestijden van seizoen 2018-2019. Tijden kunnen aangepast worden.

Locatie:
Speleweij aan de Breughelhof 8 in Voorhout

Kosten:
155 euro per seizoen (10 maanden a 15,50 euro)

Benodigdheden:
A4 multomap