Workshops op school tijdens…kerst!

Een workshop in de kerstperiode aan de leerlingen geven? Dat is een mooi cadeau! Hieronder treft u inspiratie aan. Schroom vooral niet om verder te denken en contact met ons op te nemen, zodat wij aanbod op maat kunnen creeëren!

Timmie de Kerstboom

Groep 1 & 2

Timmie de Kerstboom is z’n versiering kwijt… Samen met de kleuters gaan wij op een muzikaal avontuur om Timmie te helpen. (Deze workshop is mogelijk als eenmalige les of als project met afsluiting voor de school/ouders.)

“Sneeuwvlok”

Groep 1 t/m 3

Sneeuwvlok; Een klein sneeuwvlokje is op zoek naar vrede. Moedig gaat zij op pad om dit te zoeken. Onderweg komt zij veel vriendjes tegen. Vindt zij met hen de vrede? (Deze workshop is mogelijk als project van minimaal 3 workshops per klas met afsluiting voor de school/ouders.)

“Op zoek naar kerst”

Groep 4 t/m 8         

Kerst lijkt ineens ver weg… De kinderen duiken in een verhaal en maken er met elkaar een goed einde aan. (Deze workshop is mogelijk als eenmalige les of als project met afsluiting voor de school/ouders.)

“A-meezing Kerstfeest”

Groep 4 t/m 8         

Er is geen leukere periode dan kerst als het gaat om zingen. Of het nu een bekend lied is die ouders/grootouders zo met de kinderen meezingen óf een nieuw lied die het kerstfeest aankleed; zingen verbindt! (Deze workshop is          mogelijk als eenmalige les of als project met afsluiting voor de school/ouders.)