Dubbel programma “Je mag me best serieus nemen” &
“De Führer en de Illusionist”

IVM DE LANDELIJKE MAATREGELEN ROND HET CORONAVIRUS ZIJN WIJ GENOODZAAKT DE VOORSTELLINGEN OP 21 MAART TE ANNULEREN. INDIEN U KAARTEN HEEFT BESTELD ONTVANGT U RESTITUTIE. HIEROVER ONTVANGT U BINNENKORT EEN MAIL.

De leerlingen van de Singing Stars (boven de 12 jaar) spelen onder de titel “Je mag me best serieus nemen” hun eigen muzikale theatervoorstellingen vol realiteitszin, vragen rond het thema puberteit en de Tweede Wereldoorlog. Laat u een avond vermaken en meeslepen in de verhalen van deze getalenteerde groepen.

“Je mag me best serieus nemen”

Als eerst wordt u getrakteerd op een muzikale theatervoorstelling waarin de puberteit onder de loep wordt genomen met één prangende vraag; “Wordt er ooit naar je geluisterd als je dertien bent?”.

Regie: Dewy Kuiper
Zang: Mieke Kortekaas

 

“De Führer en de Illusionist”

Na de pauze wordt de kijker meegenomen in het verhaal van de Duitser Hanussen door 10 leerlingen in de leeftijd van 15 – 24 jaar.

In de lente van 1945, in een Berlijns theater, schuilen tien vrouwen – hun mannen zitten aan het front – voor de naderende Russen. Eén van hen is een joods meisje, de dochter van de beroemde illusionist en variété artiest Erich Jan Hanussen, die in 1933 werd vermoord. Ooit was hij de “hoftovenaar” van de nazi’s en zou hij – als jood – niet alleen de doorbraak van Hitler, maar ook zijn ondergang voorspeld hebben. Om de angst op afstand te houden besluiten de tien actrices het verhaal van Hanussen te spelen…

Regie: Dewy Kuiper
Zang: Mieke Kortekaas

 

ZATERDAG 21 MAART
19.30 – 22.00 uur
Theater geopend: 19.00 uur
Zaal geopend: 19.15 uur

U kunt een plekje voor € 12,50 reserveren via singingstars@live.nl.