Anna en de 7…
Dé familiemusical

Een familiemusical gespeeld door alle leerlingen op zaterdag 6 en zondag 7 juli 2019 in theater de Muze in Noordwijk zorgt deze zomer voor een feestje! Een zevental sprookjes van Hans Christian Andersen worden op hilarische wijze vermengd en aan elkaar verbonden in de musical Anna en de 7… !

Script: Barthel van Lint
Muziek: Jan-Willem Hoekstra

Anna neemt de kijker mee naar een sprookjesachtige wereld waarin van alles mis gaat. In deze droomwereld heeft de Zeeheks in de onderwaterwereld de macht, met als gevolg dat de zeermeermin eindigt met het ene been van het Tinnensoldaatje. De kleermakers raken hun zakken met nieuwe kleding kwijt, waardoor de Rode Schoentjes hun eigen weg kunnen gaan en de prins uiteindelijk, op een stapel matrassen, zijn ‘prinses’ aantreft. De overige avonturen zijn weggelegd voor de Keizer, het Lelijke Eendje en niet te vergeten de Poetsgarnaal. Met de meeslepende en opwekkende muziek wordt het plaatje compleet gemaakt in de musical voor jong en oud!

Zaterdag 6 juli
Voorstelling 1
19:30 – 21:45 uur
Singing Stars 1, 2 en 3

Zondag 7 juli
Voorstelling 2
11:00 – 13:15 uur
Mini Stars, Singing Stars 1, 2 en 3

Zondag 7 juli
Voorstelling 3
15:00 – 17:15 uur
Mini Stars, Singing Stars 1, 2 en 3

Vanaf 20 mei kunt u online kaarten reserveren via singingstars@live.nl.

Al onze leerlingen spelen mee. De rollen worden iedere voorstelling door andere Singing Stars gespeeld. Benieuwd naar de rolverdeling? Check het hier:
Rolverdeling (link)