Zaterdag 7 en zondag 8 juli
“Wonderkind”
Theater de Muze – Noordwijk
Cast: Mini Stars – Singing Stars 1 – Singing Stars 2 – Singing Stars 3
Voorstelling 1: zaterdag 19.30 – 21.45 uur
Voorstelling 2: zondag 11.00 – 13.15 uur
Voorstelling 3: zondag 15.00 – 17.15 uur

Als afsluiting van het 16e seizoen zullen alle Singing Stars gaan stralen in theater de Muze in Noordwijk. Ook dit jaar hebben de docentes alle leeftijden gecombineerd in 1 voorstelling die vol staat van muziek, spel en dans. Met muziek uit diverse musicals, spannende scenes en aansprekende kleding hopen zij de leerlingen weer een mooie theaterervaring mee te kunnen geven en het publiek te kunnen verassen.

Als het meisje Esmeralda op een dag opnieuw moet verhuizen met haar ouders en broertje zoekt zij direct de bibliotheek op. Met haar neus in de boeken maakt zij kennis met een lieve juf die haar vertelt over de klas waar zij les aan geeft. Esmeralda mag van haar ouders niet naar school, zij vinden lezen en leren gek en onzinnig. Door de kans om hun dochter te “lozen” op een school zien zij ineens het voordeel ervan in, en zo belandt Esmeralda bij haar klasgenoten in een bizar verhaal. De strenge directrice zorgt ervoor dat de klas voor grote uitdagingen komt te staan. Een spellingwedstrijd loopt uit de hand door Esmeralda haar invloed en als de kinderen voor de verjaardag van de directrice een “onaangename” verassing voor de directrice hebben moeten alle wonderkinderen samenwerken om het verhaal tot een goed einde te brengen.

Of het Esmeralda en haar klasgenoten lukt om als team ervoor te zorgen dat er een wonder gebeurt kunt u gaan zien in de voorstelling. Nieuwsgierig geworden? Mail naar singingstars@live.nl voor een entreebewijs a € 10.